search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:25
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ: Ο Άντονι Χόπκινς αγκαλιάζει όλα τα λάθη σου

03.12.2019 17:28
Μπραντ Πιτ: Ο Άντονι Χόπκινς αγκαλιάζει όλα τα λάθη σου - Media

 

Ο Μπραντ Πιτ συζήτησε για τον εθισμό του με το αλκοόλ και τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει σε μια συνέντευξη με τον Άντονι Χόπκινς.

Ο 55χρονος Πίτ μίλησε με τον 81χρονο ηθοποιό για το περιοδικό  Interview, όπου αποκάλυψε τα πάντα για τα προβλήματά του με το αλκοόλ και τη συγχώρεση.

Όταν ο Χόπκινς είπε ότι διάβασε ότι «είχε έναν αγώνα με το ποτό και όλα αυτά», ο Πιτ απάντησε ότι θεωρούσε την κατανάλωση αλκοόλ ως «απόδραση».

«Λοιπόν, μόλις το είδα ως μια κακή υπηρεσία για τον εαυτό μου, ως μια απόδραση», είπε ο Πιτ για τα προβλήματα που τον απασχολούσαν στο παρελθόν.

Ο Χόπκινς, ο οποίος συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πιτ, πρόσθεσε ότι η κατανάλωση ήταν «απαραίτητη», με τον Πιτ να προσθέτει:« Σε κάποιο βαθμό, ναι».

Ο Πιτ είπε ότι θυμάται πως ο Hopkins μιλούσε ανοιχτά για τα προβλήματά του με το αλκοόλ όταν γύριζαν την ταινία «Meet Joe Black», προσθέτοντας ότι ο Χόπκινς «αγκαλιάζει όλα τα λάθη σου» και ότι «υπάρχει ομορφιά σε αυτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:25