search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:39
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Απαντάμε στην Τουρκία με αποφασιστικότητα

06.12.2019 19:27
adonis_7934.jpg

 

«Η χώρα μας απαντά στην Τουρκία με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ερωτώμενος από δημοσιογράφους για τα ελληνοτουρκικά, στη Θεσσαλονίκη.

«Το σύμφωνο με τη Λιβύη είναι ούτως ή άλλως παράνομο, αλλά η πρόκληση της Τουρκίας δεν περνά απαρατήρητη», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση για το συνέδριο με τίτλο “Hellenic Diaspora Medical Forum», που διοργανώνει το ΑΠΘ και η Ιατρική Σχολή του, ο υπουργός απάντησε:

«Αυτό που κάνει σήμερα το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι για τα ελληνικά δεδομένα εντελώς πρωτοφανές. Προσπαθεί να συνδυάσει την ομογένεια τη φαρμακοβιομηχανία την επιστήμη και την αγορά. Ο συνδυασμός αυτών των μεγάλων δυνάμεων, εάν επιτευχθεί, θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, για όλη την Ελλάδα. Και ασφαλώς αφού η Θεσσαλονίκη είχε την πρωτοβουλία θα πάρει τη μερίδα του λέοντος. Το υπουργείο Ανάπτυξης είναι εδώ για να δώσει κίνητρα για να επιτευχθεί αυτή η σύζευξη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:34