01/12/2020 16:45:05

Ανοίγει το πρώτο showroom αυτοκινήτου σε εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα! (Photos)

Ανοίγει το πρώτο showroom αυτοκινήτου σε εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα! (Photos) - Media

 

Κάτι διαφορετικό ετοιμάζεται σε μεγάλο εμπορικό των Βορείων Προαστίων της Αττικής. Μία premium μάρκα αυτοκινήτων ετοιμάζει έναν μόνιμο εκθεσιακό χώρο για τα μοντέλα της . Η έκθεση κατασκευάζεται στο Golden Hall και συγκεκριμένα στην προέκταση του εμπορικού που αναμένεται να εγκαινιαστεί τις επόμενες ημέρες…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsauto.gr εκεί θα υπάρξει το πρώτο showroom αυτοκινήτου στην Ελλάδα το οποίο θα ανήκει στην Porsche!

Η ιδέα δεν είναι καινούργια, αφού στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Μέση Ανατολή εκθέσεις αυτοκινήτου φιλοξενούνται στα εμπορικά κέντρα. Τώρα στην επέκταση του Golden Hall, στο δυτικό τμήμα του κτιρίου του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης, θα φιλοξενηθεί μία έκθεση των αυτοκινήτων της Porsche!

Ο χώρος ετοιμάζεται ήδη και θα είναι ανοιχτός κατά την ημέρα των εγκαινίων των νέων χώρων του πολυτελούς εμπορικού κέντρου στις 12 Δεκεμβρίου. Στην έκθεση, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα είναι αφιερωμένη -για τους πρώτους μήνες- στην ηλεκτροκίνηση, μεγάλη πρωταγωνίστρια είναι η Taycan (με τα μοντέλα 4S Turbo και Turbo S σε τιμές από 159.400 ευρώ), αλλά και τα υβριδικά μοντέλα Panamera, Cayenne E-Hybrid (108.200 ευρώ) και Cayenne Turbo S E-Hybrid (202.900 ευρώ). Φυσικά από την έκθεση δεν θα λείπουν οι εικονικές 911, αλλά και η Macan.

Η αυτοκίνηση εξελίσσεται και μπαίνει στην ζωή μας, και αυτή η έκθεση θα είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος ώστε τα αυτοκίνητα της Porsche να έρθουν πιο κοντά μας!

Δείτε τις φωτογραφίες από τις τελικές εργασίες του καταστήματος της Porsche:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.