search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:25
MENU CLOSE

Συρίγος: «Η Τουρκία έχει στείλει στη Λιβύη και όπλα και τζιχαντιστές»

14.12.2019 09:53
Συρίγος: Κυρώσεις στην Τουρκία στην καλύτερη περίπτωση τον Οκτώβριο - Media

 

«Πράγματι, η Ε.Ε. σπάνια παίρνει θέση σε ζητήματα που αφορούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά αυτή την φορά το έπραξε, όπως είχε γίνει και το 1996 με τα Ίμια» και τόνισε «Το ζητούμενο είναι ποια στάση θα κρατήσει στη συνέχεια».

Δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άγγελος Συρίγος, στο Action24 σχολιάζοντας τη στήριξη της Ε.Ε. στην Ελλάδα για την τουρκική προκλητικότητα. 

Όσο για την έκθεση εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ που δείχνει ότι η Τουρκία παραβιάζει το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη, με τον βουλευτή της ΝΔ να επισημαίνει πως «η Τουρκία έχει στείλει και όπλα στη Λιβύη, αλλά και μισθοφόρους τζιχαντιστές».

Ο Αγγελος Συρίγος είπε πως «η Τουρκία θα επιδιώξει να κάνει γεωτρήσεις νοτίως της Κύπρου», ενώ αναφερόμενος στην ελληνική ΑΟΖ τόνισε ότι «στην ελληνική περιοχή ενδεχομένως να στείλει σεισμογραφικό σκάφος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:24