22/01/2021 15:33:51

Πυρκαγιά Αυστραλία: Τενίστρια κατέρρευσε στο γήπεδο επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει από τους καπνούς (Video)

Πυρκαγιά Αυστραλία: Τενίστρια κατέρρευσε στο γήπεδο επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει από τους καπνούς (Video) - Media

 

Το Australian open, ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Οι τενίστες έδιναν ότι είχαν και δεν είχαν προκειμένου να βγουν νικητές στο τουρνουά. Όμως ο ουρανός και η ατμόσφαιρα επάνω από την Αυστραλία είναι αποπνικτική. Ο καπνός και τα αποκαΐδια μπαίνουν ακόμη και μέσα στα ρούχα.

Στη Μελβούρνη όπου διεξάγεται το τουρνουά η κατάσταση είναι εξίσου τραγική. Η τενίστρια Νταλίλα Γιακούποβιτς έπαιζε με αντίπαλο την ελβετή Βέγκελε.

Κάποια στιγμή από τον καπνό και την άσχημη ατμόσφαιρα λόγω των πυρκαγιών η Νταλίλα ένιωσε έντονη δύσπνοια και άρχισε να βήχει έντονα. Σε λίγο κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Αποχώρησε με κατακόκκινα από τα δάκρυα μάτια της που είχαν ερεθιστεί από τους καπνούς.

Δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη αθλήτρια που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει λόγω καπνού. Πολλοί τενίστες που συμμετέχουν στο Αυστραλιανό τουρνουά διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα οι κριτές να βγάλουν την εξής ανακοίνωση: «Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Ακολουθούμε συμβουλές από τους ειδικούς και λειτουργούμε. Η ατμόσφαιρα το πρωί ήταν αποπνικτική γι’ αυτό και υποχρεωθήκαμε να μεταφέρουμε την ώρα των αγώνων για αργότερα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.