search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:08
MENU CLOSE

Επανεμφάνιση Καμμένου με αφορμή τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

17.01.2020 12:43
Επανεμφάνιση Καμμένου με αφορμή τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις  - Media

 

Επανεμφάνιση – μέσω twitter – έκανε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος, που έχει αποσυρθεί από την πολιτική ζωή του τόπου, και ο οποίος έχει αλλάξει πολύ και την εξωτερική του εμφάνιση, αφού έχει χάσει πολλά κιλά, έκανε λόγο για «εξαιρετικές επιλογές άξιων Αξιωματικών» αναφέρομενος στις πρόσφατες κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η Υπέρμαχος Στρατηγός να τους προστατεύει» ήταν η ευχή του. Θερμές ευχές εξέφρασε «στον αποχωρούντα ΑΓΕΝ Ναύαρχο Τσούνη και ευχαριστίες για την προσφορά του στην Πατρίδα και την εξαιρετική συνεργασία»

«Θερμά συγχαρητήρια στην νέα ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Εξαιρετικές επιλογές άξιων Αξιωματικών η Υπέρμαχος Στρατηγός να τους προστατεύει. Θερμές ευχές στον αποχωρούντα ΑΓΕΝ Ναύαρχο Τσούνη και ευχαριστίες για την προσφορά του στην Πατρίδα και την εξαιρετική συνεργασία» έγραψε αναλυτικά ο κ. Καμμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30