search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:04
MENU CLOSE

Ερντογάν κατά Χαφτάρ: Είναι άνθρωπος του σκότους, αναξιόπιστος

17.01.2020 14:09
Ερντογάν για Κόμπι: «Ενέπνευσες αμέτρητους αθλητές» - Media

 

«Η αλήθεια είναι πως δεν διαβάζω τους σκοτεινούς ανθρώπους. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος για τον Λίβυο στρατάρχη, σύμφωνα με το Έθνος

«Επίθεση» στον Λίβυο στρατάρχη, Χαλίφα Χαφτάρ, εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σε δηλώσεις του μετά την προσευχή έξω από τζαμί της Κωνσταντινούπολης, ο Ερντογάν αποκάλεσε «άνθρωπο του σκότους και μη εμπιστοσύνης» τον Χαλίφα Χαφτάρ.

«Η αλήθεια είναι πως δεν διαβάζω τους σκοτεινούς ανθρώπους. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος. Και συμπλήρωσε: «Χθες συνέχισαν να βομβαρδίζουν την Τρίπολη. Θα τα δούμε όλα στο Βερολίνο». «Θα δούμε τι θα κάνουν έπειτα από 1-2 μέρες, έπειτα από αυτά που θα πουν στο Βερολίνο» επισήμανε.

«Δίνω ιδιαίτερη σημασία στις επόμενες ημέρες, την Κυριακή, τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη. Εύχομαι να κρατήσουν το λόγο που θα δώσουν. Διαφορετικά εμείς θα συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε φυσικά», ανέφερε ακόμη ο Τούρκος Πρόεδρος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύει ότι ο Λίβυος στρατάρχης Χαφτάρ θα συμφωνήσει τελικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:04