search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:47
MENU CLOSE

Ποιες ανατροπές έρχονται στο πρόγραμμα του Alpha

20.01.2020 14:58
Ανατροπή στον Alpha - «Παγώνει» σημαντικό πρότζεκτ (Video) - Media

 

H διοίκηση κινείται με εταιρική λογική και όλα θα συνυπολογιστούν με βάση το κόστος». Αυτό ανέφερε έμπειρος γνώστης για τις αλλαγές στο κανάλι της Κηφισιάς, που ήδη ξεκίνησαν να υλοποιούνται. Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα και ταυτόχρονα το θέμα που αναμένεται να απασχολήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τους επόμενους μήνες είναι η Ελένη Μενεγάκη, της οποίας -ως γνωστόν- το συμβόλαιο με τον Alpha λήγει τον Ιούνιο. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία συνάντηση για το θέμα αυτό μεταξύ της διοίκησης και της παρουσιάστριας, ούτε αναμένεται να υπάρξει στο άμεσο μέλλον.

Πηγές από τον σταθμό, συνεκτιμώντας και την τακτική που ακολουθήθηκε στις διαπραγματεύσεις του προηγούμενου καλοκαιριού με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου (η οποία αποχώρησε) και την Αγγελική Νικολούλη (η οποία παρέμεινε στον Alpha), θεωρούν ότι οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν προς τη λήξη του συμβολαίου και με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Από το ύψος των χρηματικών απολαβών και τη διάρκεια του νέου συμβολαίου που θα προταθεί στην Ελένη Μενεγάκη, μέχρι την αλλαγή ζώνης, καθώς υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να της προταθεί κάτι τελείως διαφορετικό στην prime time, «που είναι η πιο προσοδοφόρα ζώνη», όπως ανέφεραν στο «TV Εθνος» οι ίδιες πηγές.

Πάντως, ήδη στο απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού επανήλθε το «Deal» του Χρήστου Φερεντίνου, ωστόσο το εβδομαδιαίο βραδινό «Super Deal», που μοιράζει πολύ μεγαλύτερα ποσά, δεν πρόκειται να βγει στον αέρα τουλάχιστον τη φετινή σεζόν. Οσον αφορά στη βραδινή ζώνη του σταθμού, το «Κρατάς μυστικό;» ολοκληρώνεται στο 18ο επεισόδιο (τέλη Φεβρουαρίου), ενώ η κωμωδία «Σπίτι είναι» και το δράμα «Ερωτας μετά» θα συνεχιστούν κανονικά έως το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Τέλος, το πράσινο φως πήρε η εκπομπή οδοιπορικών του Ακη Πετρετζίκη, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 20:00. Το «Akis Food Tour» εξερευνά τη χώρα από άκρη σε άκρη, με κάθε επεισόδιο της εκπομπής να είναι αφιερωμένο σε μία διαφορετική γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45