search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:50
MENU CLOSE

Τσίπρας και Μπαζιάνα στη συναυλία για τον Μικρούτσικο – Η ανάρτηση στο Instagram

21.01.2020 18:53
Τσίπρας και Μπαζιάνα στη συναυλία για τον Μικρούτσικο - Η ανάρτηση στο Instagram - Media

 

Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “βραδιά μεγάλης συγκίνησης” και ευχαρίστησε θερμά τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία.

“Χθες, στο Μέγαρο Μουσικής, σε μια βραδιά μεγάλης συγκίνησης αφιερωμένη στο Θάνο Μικρούτσικο που με το έργο του μας έμαθε να αγαπάμε τους ποιητές. Ήταν σα να είναι παρών, σα να χειροκροτάμε τον ίδιο όταν, από τη μεγάλη οθόνη του Μεγάρου, μας έπαιξε στο πιάνο τους ‘7 νάνους’. Ευχαριστούμε θερμά όλους του καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη χθεσινή συναυλία”, έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χθες, στο Μέγαρο Μουσικής, σε μια βραδιά μεγάλης συγκίνησης αφιερωμένη στο Θάνο Μικρούτσικο που με το έργο του μας έμαθε να αγαπάμε τους ποιητές. Ήταν σα να είναι παρών, σα να χειροκροτάμε τον ίδιο όταν, από τη μεγάλη οθόνη του Μεγάρου, μας έπαιξε στο πιάνο τους «7 νάνους». Ευχαριστούμε θερμά όλους του καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη χθεσινή συναυλία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:50