21/02/2020 21:14:56

ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Big 4: Κυβέρνηση εικόνας και επικοινωνίας

ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Big 4: Κυβέρνηση εικόνας και επικοινωνίας  - Media

 

«Θα μπορούσαμε να διασκεδάζουμε με όλα αυτά αν: H κατάσταση στον ποδόσφαιρο δεν ήταν τόσο τραγική», αναφέρει σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπορνούς σχολιάζοντας τη συνάντηση των “Big 4” με την UEFA και τον Υφυπουργό Αθλητισμού. 

Αναλυτικά η δήλωση: 

«Με ενδιαφέρει η επικοινωνία κι όχι η ουσία» είχε απαντήσει ο σημερινός Πρωθυπουργός – τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – σε ερώτηση δημοσιογράφου στην συνέντευξη τύπου του στην 82η ΔΕΘ. «Εκ παραδρομής» υποστήριξαν κάποιοι. Απ’ ότι φαίνεται καμία παραδρομή δεν υπήρχε και αποδεικνύεται καθημερινά από την 7η Ιουλίου του ΄19. Μια κυβέρνηση εικόνας και επικοινωνίας αντί για μια κυβέρνηση έργου και ουσίας.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού. Ευχολόγια, δηλώσεις, κάμερες, φωτογραφίες και μια «ευρεία» αποδοχή στηριζόμενη στην «εικονική πραγματικότητα» των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Έτσι και σήμερα, το σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς. Κεντρικό Ξενοδοχείο. Δημοσιότητα. Δραματικοί τίτλοι σε Τύπο και ιστοσελίδες. Συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους “Big 4” και την UEFA για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βουλιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πάμε σε grexit; Θα τα βρουν οι “μεγάλοι”; Τι θα κάνει η UEFA; Θα τελειώσει το Πρωτάθλημα; Γνωστή ελληνική στοιχηματική εταιρεία έβγαλε και αποδόσεις για την έκβαση της συνάντησης!
Θα μπορούσαμε να διασκεδάζουμε με όλα αυτά αν: H κατάσταση στον ποδόσφαιρο δεν ήταν τόσο τραγική. H αθλητική βία δεν είχε εκτραχυνθεί τόσο. O Υφυπουργός Αθλητισμού δεν καυχιόταν ότι ενίσχυσε με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία των ΠΑΕ και των ΚΑΕ μέσω της μείωσης της φορολογίας από το 45% στο 22%. O Υφυπουργός Αθλητισμού εργαζόταν για την ουσία και όχι για την επικοινωνία.
Κι αν δεν παρουσιαζόταν ως πρωταγωνιστής, ενώ τον αντιμετωπίζουν ως κομπάρσο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.