search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:46
MENU CLOSE

Οργή ΚΚΕ για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Γκουαϊδό: Υποκριτικό το ενδιαφέρον του για τη Βενεζουέλα

24.01.2020 15:26
Οργή ΚΚΕ για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Γκουαϊδό: Υποκριτικό το ενδιαφέρον του για τη Βενεζουέλα - Media
 
Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλθσε το ΚΚΕ για τη συνάντησή του με τον αυτοανακηρυχθέντα πρόεδρο της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό.
 
Σε ανακοίνωσή του, ο Περισσός ανέφερε ότι «οι απαράδεκτες δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την διάρκεια της συνάντησής του στο Νταβός με τον πραξικοπηματία-αχυράνθρωπο των ΗΠΑ στην Βενεζουέλα, Χουάν Γκουαϊδό, αποδεικνύουν το βάθος των δεσμεύσεων και της εμπλοκής της κυβέρνησης στα επικίνδυνα για τους λαούς ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ, τόσο στην περιοχή μας όσο και διεθνώς.
 
Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού της Βενεζουέλας είναι υποκριτικό, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί το δόγμα “νόμος και τάξη” για την καταστολή των λαϊκών αγώνων, προωθεί μέτρα περιορισμού των διαδηλώσεων, της συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος της απεργίας, για να περνά την αντιλαϊκή της πολιτική.
 
Η στήριξη της κυβέρνησης της ΝΔ στη βρώμικη επέμβαση των ΗΠΑ, ΕΕ και των συμμάχων τους στη Βενεζουέλα, στρέφεται κατά του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου της χώρας και συνολικά κατά του βενεζουελάνικου λαού, ο οποίος είναι ο μόνος υπεύθυνος για να καθορίσει τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα του.
 
Το ΚΚΕ εκφράζει για ακόμη μια φορά τη διεθνιστική του αλληλεγγύη στο λαό της Βενεζουέλας, στο Κομμουνιστικό Κόμμα και την Κομμουνιστική Νεολαία, που μάχονται για τα λαϊκά συμφέροντα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:46