search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:50
MENU CLOSE

Τζίτζι Χαντίντ: Ήταν σκληροί μαζί μου – Έλεγαν ότι δεν έχω σώμα για πασαρέλα (Photos)

20.02.2020 15:45
Τζίτζι Χαντίντ: Ήταν σκληροί μαζί μου - Έλεγαν ότι δεν έχω σώμα για πασαρέλα (Photos) - Media

 

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου.

Ωστόσο, η Gigi Hadid αποκάλυψε ότι ο κόσμος της μόδας δεν ήταν πάντα καλός για το σώμα της στο εαρινό τεύχος του περιοδικού i-D.

Η 24χρονη είπε ότι οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας ήταν «σκληροί» με το αδύνατο αθλητικό σώμα της κατά την έναρξη της σταδιοδρομίας της, μέχρις ότου ο Jean Paul Gaultier της έδωσε την ευκαιρία να λάμψει.

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο κόσμος της μόδας δεν ήταν αρχικά ενθουσιασμένος για τις αθλητικές της καμπύλες και τους γυμνασμένους μύες της.

«Ήταν ένα σώμα που αγαπούσα», είπε. «Ήξερα πόσο σκληρά δούλεψα για να αποκτήσω αυτούς τους μύες, να έχω καμπύλες σε εκείνα τα μέρη – κάτι που μου λείπει τώρα. Εκείνη την εποχή, οι άνθρωποι ήταν σκληροί για μένα και προσπάθησαν να πουν ότι δεν είχα σώμα για πασαρέλα», πρόσθεσε.

Αλλά ο Gaultier πρόσφερε στη Gigi την μεγάλη είσοδο στις πασαρέλες του Παρισιού, αναζωογονώντας την πίστη της στο μόντελινγκ.

«Ο Jean Paul Gaultier ήταν ο πρώτος σχεδιαστής που με άφησε να περπατήσω σε διάδρομο στο Παρίσι, ήταν στην τελευταία του έτοιμη επίδειξη», εξήγησε.

Ακόμη και μετά από τη μεγάλη εμφάνιση στον Jean Paul Gaultier, εξακολουθούσε να υπάρχει πρόβλημα με άλλους οίκους μόδας.

«… Για τον Jean Paul να με έχει στην τελευταία του έτοιμη κολεξιόν το 2015 – όχι μόνο για να με έχει, αλλά και για να επιλέξει μια ενδυμασία που δεν κάλυπτε πολλά … όπως, υπήρχαν ακόμα στυλίστες ή σχεδιαστές εκείνη την εποχή που με έβαζαν στο σόου τους, αλλά επέλεγαν να φοράω κάτι που κάλυπτε πραγματικά το σώμα μου », συνέχισε.

«… Έτσι για εκείνον, το να με κάνει να νιώθω σαν να ήθελε να λάμψω με αυτόν τον τρόπο, σήμαινε πραγματικά πολλά για μένα ως νεαρό μοντέλο», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:50