24/09/2020 01:35:17

Εγκατέλειψε τον στρατό για να γίνει μοντέλο (Photos)

Εγκατέλειψε τον στρατό για να γίνει μοντέλο (Photos) - Media

 

Αποφάσισε να εγκαταλείψει τον στρατό μετά από 10 χρόνια προκειμένου να γίνει μοντέλο στον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό «Babestation».

Η 27χρονη Joanna Kitson διαπίστωσε ότι κουράστηκε με τις συνθήκες του στρατού μετά την προαγωγή της στην τάξη των σωματών.

Ήταν σε άδεια όταν την εντόπισε ένα πρακτορείο μόντελινγκ και στη συνέχεια μια βραζιλιάνικου τύπου ανύψωση γλουτών της έδωσε την αυτοπεποίθηση για να αρχίσει να εργάζεται στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Έφυγε από το στρατό τον περασμένο Σεπτέμβριο και τώρα εργάζεται 15 ώρες την εβδομάδα στον τηλεοπτικό σταθμό ενηλίκων Babestation.

Η Joanna, από το Λιντς βγάζει χρήματα ενώ συνομιλά με άνδρες για ο,τιδήποτε από τίποτα, μέχρι το μπάνιο και το φετίχ με τα πόδια.

«Πήρα την απολύτως σωστή απόφαση. Είναι υπέροχα! Απολαμβάνω να μπορώ να φτιάχνω τα νύχια μου, να βάζω τις βλεφαρίδες μου και να φορώ εσώρουχα. Μισούσα τις ενδυμασίες του στρατού. Τώρα αγαπώ να αισθάνομαι σέξι και να νιώθω γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια των βαρδιών, άνθρωποι τηλεφωνούν να μάθουν πώς περνώ τη μέρα μου και για να έχουμε μια κανονική συνομιλία. Κάποιοι θέλουν απλώς μια συνομιλία για το πώς η ζύζυγός τους τρελαίνει και θέλουν απλά να χαλαρώσουν. Τη νύχτα, έχουμε τις κάμερες και  κάνω πράγματα με άλλα κορίτσια. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Δεν περιλαμβάνεται σεξ, απλώς πολύ πείραγμα», είπε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.