search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49
MENU CLOSE

Βερύκιος για ηλικωμένους: Θα πάνε άκλαυτοι – Στήνονται στην ουρά για λίγο άνιθο (Video)

20.03.2020 10:26
Βερύκιος για ηλικωμένους: Θα πάνε άκλαυτοι - Στήνονται στην ουρά για λίγο άνιθο (Video) - Media

 

Έκκληση στους ηλικιωμένους να μείνουν σπίτι λόγω κορωνοϊού έκανε ο Δήμος Βερύκιος το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή “Happy Day”.

Με αυστηρό ύφος, ο δημοσιογράφος τόνισε στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας ότι βγαίνοντας έξω προκαλούν τόσο στον εαυτό τους όσο και τους γύρω τους το χειρότερο τέλος.

Επιπλέον, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε ότι και αυτό το Σαββατοκύριακο παρατηρηθεί συνωστισμός, η κυβέρνηση τη Δευτέρα θα αναγκαστεί να προβεί σε απαγόρευση της κυκλοφορίας.

“Εάν αυτό το Σαββατοκύριακο δεν κάτσουμε φρόνιμα και κυρίως τα παιδιά αλλά και οι ηλικιωμένοι, τη Δευτέρα θα αναγκαστεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στα σούπερ μάρκετ που τα έχουν μετατρέψει οι ηλικιωμένοι σε λούνα παρκ, σε ΚΑΠΗ, πρέπει να σταματήσει. Στήνονται στην ουρά, παίρνουν την καρτέλα και μπαίνουν μέσα στο σούπερ μάρκετ και μπλοκάρουν το σύστημα γιατί σουλατσάρουν μέσα στο σούπερ μάρκετ, δεν ψωνίζουν τίποτα ή παίρνουν ένα ματσάκι άνιθο. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Τους το είπε χθες με τον πιο δραματικό τρόπο. Στην Ιταλία τα στρατιωτικά καμιόνια μεταφέρουν φέρετρα. Τι άλλο να τους πει; Κι αν πεθάνουν, άκλαυτοι θα πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, γιατί κανείς δεν θα τους συνοδέψει στην κηδεία. Πλέον, οι κηδείες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Άκλαυτοι θα πάνε!”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:48