search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:38
MENU CLOSE

25η Μαρτίου: Μήπως να διατεθούν κονδύλια αντί για πτήσεις αεροσκαφών, σε προσλήψεις γιατρών ή άνοιγμα ΜΕΘ;

24.03.2020 09:02
25η Μαρτίου: Μήπως να διατεθούν κονδύλια αντί για πτήσεις αεροσκαφών, σε προσλήψεις γιατρών ή άνοιγμα ΜΕΘ; - Media

 

Στρατιωτική παρέλαση μπορεί να μη γίνει φέτος λόγω του κορωνοϊού, αλλά όπως έχει ανακοινωθεί διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών θα γίνουν ανήμερα της εθνικής γιορτής της 25ης Μαρτίου, Μάλιστα από σήμερα ακούγονται οι πρώτες πτήσεις στο αττικό ουρανό από μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με στοιχεία των ίδιων των κατασκευαστικών εταιρειών των αεροσκαφών που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία, το κόστος κυμαίνεται από 10.000 έως και 20.000 ευρώ ανά ώρα πτήσης ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους. Κατά τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας, μέσος όρος είναι τα 15.000 ευρώ ανά ώρα πτήσης. 

Μήπως με τόσες χιλιάδες ευρώ “πεταμένα”, με τον ελληνικό λαό κλεισμένο στα σπίτια του, καλύτερα θα ήταν αυτά τα πολύτιμα χρήματα να διατεθούν για την πρόσληψη νέων γιατρών και νοσηλευτών ή το άνοιγμα νέων ΜΕΘ που τόσο έχει ανάγκη το δημόσιο σύστημα υγείας; 

Μήπως να το ξανασκεφτούν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την κυβέρνηση; 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01