27/11/2020 19:22:28

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο: Στο Μεξικό κλείνουν τα σύνορα στους αμερικάνους, μην μπουν και μεταφέρουν κορωνοϊό

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο: Στο Μεξικό κλείνουν τα σύνορα στους αμερικάνους, μην μπουν και μεταφέρουν κορωνοϊό - Media

 

Ο πρόεδρος Τραμπ, προεκλογικά έλεγε με στόμφο ότι θα υψώσει ένα τεράστιο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό για να μην μπαίνουν στις ΗΠΑ οι (άπλυτοι μετανάστες) Μεξικανοί. Και να που μερικούς μήνες αργότερα η τύχη τα έφερε έτσι, η αμερική να μολύνεται από κορωνοϊό και στο Μεξικό η κατάσταση να ελέγχεται. 
Πολλοί αμερικάνοι έχουν σκεφτεί να περάσουν τα σύνορα για να γλυτώσουν από την πανδημία και τον ιό. Όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Τώρα είναι η σειρά του Μεξικού να υψώσει τείχος και να μην αφήνει τους αμρικάνουν να μπουν για να μην μεταφέρουν τον ιό. 
Βέβαια αυτό δεν γίνεται επίσημα από το κράτος αλλά πολλοί Μεξικανοί συγκεντρώθηκαν στα σύνορα στο πέρασμα του Νογκάλες και δεν άφησαν αμερικανούς να εισέλθουν στη χώρα του. «Το κάναμε και θα το ξανακάνουμε» λένε πολλοί από αυτούς. «Ο Τραμπ μας είχε συμπεριφερθεί με τον χειρότερο τρόπο. Δεν ξεχνάμε». 
Πάντως το κράτος του Μεξικό έβγαλε οδηγία πως όσοι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών θέλουν να περάσουν στη χώρα, θα πρέπει πρώτα να έχουν αποδείξεις και πιστοποιητικά ότι έχουν κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό και το τεστ έχει βγει αρνητικό. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.