search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:53
MENU CLOSE

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο: Στο Μεξικό κλείνουν τα σύνορα στους αμερικάνους, μην μπουν και μεταφέρουν κορωνοϊό

27.03.2020 17:32
Μαφιόζικη εκτέλεση στη μέση του δρόμου – Οπλισμένοι άνδρες γάζωσαν οδηγό και συνοδηγό (Video) - Media

 

Ο πρόεδρος Τραμπ, προεκλογικά έλεγε με στόμφο ότι θα υψώσει ένα τεράστιο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό για να μην μπαίνουν στις ΗΠΑ οι (άπλυτοι μετανάστες) Μεξικανοί. Και να που μερικούς μήνες αργότερα η τύχη τα έφερε έτσι, η αμερική να μολύνεται από κορωνοϊό και στο Μεξικό η κατάσταση να ελέγχεται. 
Πολλοί αμερικάνοι έχουν σκεφτεί να περάσουν τα σύνορα για να γλυτώσουν από την πανδημία και τον ιό. Όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Τώρα είναι η σειρά του Μεξικού να υψώσει τείχος και να μην αφήνει τους αμρικάνουν να μπουν για να μην μεταφέρουν τον ιό. 
Βέβαια αυτό δεν γίνεται επίσημα από το κράτος αλλά πολλοί Μεξικανοί συγκεντρώθηκαν στα σύνορα στο πέρασμα του Νογκάλες και δεν άφησαν αμερικανούς να εισέλθουν στη χώρα του. «Το κάναμε και θα το ξανακάνουμε» λένε πολλοί από αυτούς. «Ο Τραμπ μας είχε συμπεριφερθεί με τον χειρότερο τρόπο. Δεν ξεχνάμε». 
Πάντως το κράτος του Μεξικό έβγαλε οδηγία πως όσοι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών θέλουν να περάσουν στη χώρα, θα πρέπει πρώτα να έχουν αποδείξεις και πιστοποιητικά ότι έχουν κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό και το τεστ έχει βγει αρνητικό. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:50