search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:24
MENU CLOSE

Π. Χρηστίδης – ΚΙΝΑΛ: Καθυστερημένη η επίσκεψη Κικίλια στην Καστοριά

28.03.2020 19:20
ΚΙΝΑΛ: «Ο Παππάς είναι άφαντος και χωρίς καμία επικήρυξη» - Media

 

Καθυστερημένη ήταν η επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ στην Καστοριά, υπογράμμισε ο Παύλος Χρηστίδης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι το είχε ζητήσει από τις 19 Μαρτίου η Φώφη Γεννηματά.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ στην Καστοριά και τις εξαγγελίες του υπουργείου Υγείας, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος τύπου του κινήματος Αλλαγής δήλωσε συγκεκριμένα:

«Η Φώφη Γεννηματά είχε ζητήσει από την κυβέρνηση την αποστολή κλιμακίου για την προστασία των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας από τις 19.3, όταν φάνηκε η επιδημία σε Κοζάνη και Καστοριά να παίρνει απειλητικές διαστάσεις. Χθες έφτασε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς να ζητά δωρεές για την προμήθεια υλικών. Η σημερινή επίσκεψη είναι πολύ καθυστερημένη. Ελπίζουμε αυτή η καθυστέρηση να μην στοιχίσει περισσότερο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:23