search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:35
MENU CLOSE

Επίθεση Τραμπ σε Πελόζι για τον κορωνοϊό: «Είναι ένα άρρωστο κουτάβι»

30.03.2020 19:01
Ο Τραμπ απειλεί με διακοπή κάθε σχέσης με την Κίνα - Media

 

Ενώ οι ΗΠΑ «καίγονται» από την επιδημία του κορωνοϊού, ο Ντόναλντ Τραμπ μοιάζει να ενδιαφέρεται μόνο για τη δημόσια εικόνα του και τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση στη Νάνσι Πελόζι, η οποία κατηγόρησε τη διαχείριση του προέδρου των ΗΠΑ στο ζήτημα του κοροναϊού λέγοντας πως έτσι θα πεθάνουν άνθρωποι, των οποίων ο θάνατος θα μπορούσε να αποφευχθεί.

«Είναι ένα άρρωστο κουτάβι… Αυτό που είπε είναι απαίσιο», είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Fox & Friends.

Και συνέχισε λέγοντας πως «Χάρη σε αυτήν, η δημοτικότητά μου είναι πιο υψηλή από ποτέ».

Πράγματι, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος απολαμβάνει υψηλά επίπεδα δημοτικότητας, καθώς εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού οι φοβισμένοι Αμερικανοί πολίτες έχουν στραφεί προς αυτόν και φαίνεται πως εμπιστεύονται τις κινήσεις του.

Ως συνήθως, ο Τραμπ είπε όλα τα παραπάνω στο προσφιλές σε αυτόν δελτίο Fox News, μιλώντας συνεχόμενα για 54 (!) λεπτά χωρίς να του γίνει απολύτως καμία ερώτηση.

Κοιτάζει τα νούμερα τηλεθέασής του

Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματός του για τον κοροναϊό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε και για… τα νούμερα που κάνει στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, υπερηφανεύτηκε ότι όλες οι ενημερώσεις που κάνει ο Λευκός Οίκος τον τελευταίο καιρό για τον κοροναϊό συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον υψηλού ποσοστού θεατών, κάτι που ο Τραμπ ερμηνεύει ως ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.

Εντύπωση προκάλεσε και η κυνική του δήλωση ότι η χώρα «θα τα έχει πάει καλά» αν συγκρατήσει τον αριθμό των θανάτων σε 100.000 ως 200.000. Διαφορετικά, οι πιο δυσοίωνες προβλέψεις κάνουν λόγο για 2,2 εκατομμύρια νεκρούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32