28/05/2020 22:20:32

Σπίρτζης: «Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης να στηρίξει εργαζόμενους και επιχειρήσεις»

Σπίρτζης: «Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης να στηρίξει εργαζόμενους και επιχειρήσεις» - Media


Τη θέση ότι η κυβέρνηση πρέπει να καλύψει ακόμα μεγαλύτερο μέρος των απωλειών που θα υποστούν οι εργαζόμενοι στη διάρκεια της κρίσης λόγω του κορωνοϊού εξέφρασε, μιλώντας στο CNN Greece και την Αμαλία Κάτζου ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως οι επιπτώσεις από τον κορωνοϊό είναι τεράστιες και πρόσθεσε πως «είναι εξαιρετικά δύσκολο για μια οικογένεια με παιδιά να τα βγάλει πέρα με 400 και 500 ευρώ το μήνα».

«Είναι αποκλειστική ευθύνη του κράτους να στηρίξει και τους εργαζόμενους αλλά και τις επιχειρήσεις και καλό είναι να δούμε τι γίνεται και στις υπόλοιπες χώρες, όπου το κράτος καλύπτει από 85% έως και 100% του μισθού και δεν αφήνει τους εργαζόμενους εκτεθειμένους, όπως η κυβέρνηση εδώ στην Ελλάδα με φαινόμενα αναστολής εργασιακών σχέσεων», σημείωσε - μεταξύ άλλων - ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.