search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: «Μου κατέσχεσαν όλα τα χρήματα του My Style Rocks» (Video)

02.04.2020 09:32
Λάκης Γαβαλάς: «Μου κατέσχεσαν όλα τα χρήματα του My Style Rocks» (Video) - Media

 

Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι τα χρήματα που εισέπραξε από τη συμμετοχή του στο “My Style Rocks” κατασχέθηκαν από το κράτος για τα χρέη του.

“Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο “My Style Rocks” που ήμουν ως τώρα, ό,τι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς”, είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η καραντίνα λόγω κορωνοϊού δεν του κακοφαίνεται καθόλου αν τη συγκρίνει με τη φυλακή που έζησε.

“Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός” είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς είχε μπει στη φυλακή για το αδίκημα της μη απόδοσης Φ.Π.Α ύψους 145.000 ευρώ σε βαθμό κακουργήματος. Ο σχεδιαστής είχε διωχθεί άλλες δύο φορές νωρίτερα για οφειλές προς το Δημόσιο που άγγιζαν τα 7,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι προηγούμενες δυο συλλήψεις του ήταν για χρέη προς το δημόσιο, αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος και έτσι ο γνωστός σχεδιαστής αφήνοταν ελεύθερος. Την τρίτη φορά, ωστόσο, το αδίκημα το οποίο αντιμετώπιζε ήταν σε βαθμό κακουργήματος και η φυλακή ήταν αναπόφευκτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01