search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:11
MENU CLOSE

Μπαλατσινού σε Κούλογλου: «Λυπάμαι, θα σας απογοητεύσω – Σε αντίθεση με την καριέρα σας η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη»

08.04.2020 08:13
Μπαλατσινού σε Κούλογλου: «Λυπάμαι, θα σας απογοητεύσω - Σε αντίθεση με την καριέρα σας η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη»  - Media

 

Απάντηση στον Στέλιο Κούλογλου για δημοσίευμα που υποστήριζε ότι εισέπραξε χρήματα από τη διαφημιστική καμπάνια του “Μένουμε Σπίτι” έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε πως το site «jenny.gr» της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Μάλιστα, το άρθρο χαρακτήριζε σκάνδαλο την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να επιχορηγήσει την επικοινωνία των μηνυμάτων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις».

Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε την απάντησή της μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως εδώ και ένα χρόνο δεν της ανήκει το site…

“Προς αξιότιμο Στέλιο Κούλογλου (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη”, έγραψε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:08