search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον ΣΚΑΪ: «Αμφιβάλλω αν πέρασε η Φαίη τον κορωνοϊό»

20.04.2020 11:38
Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον ΣΚΑΪ: «Αμφιβάλλω αν πέρασε η Φαίη τον κορωνοϊό» - Media

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε ξανά στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, έπειτα από τη διακοπή της εκπομπής του, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού. Στην έναρξη της εκπομπής, λοιπόν, ο παρουσιαστής ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και ανέφερε:

«Μου φαίνεται ότι ξεκινάει η τηλεοπτική σεζόν σήμερα, γιατί έχω να βγω αρκετό καιρό στον τηλεοπτικό αέρα. Είπαμε σήμερα να μπούμε σε μια κανονικότητα και να επιστρέψουν οι εκπομπές που είχαν κοπεί για ένα μήνα λόγω της καραντίνας και όλων των μέτρων για τον κορονοϊό. Άρα, βγαίνουμε σιγά σιγά σήμερα με λίγο διαφοροποιημένη θεματολογία και θα είμαστε λίγοι λίγοι εδώ μέχρι να χαλαρώσουν τα μέτρα».

Στη συνέχεια της εκπομπής και με αφορμή τα γενέθλια του μεγάλου του γιου, Γιάννη, ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τα παιδιά του και πώς πέρασε την καραντίνα. «Στα παιδιά ήταν δύσκολα τις 15 ημέρες που ήταν σε καραντίνα με τη μαμά τους γιατί η Φαίη ως γνωστό το πέρασε… τώρα εγώ αμφιβάλλω αν το πέρασε γιατί δεν είχε ούτε ένα σύμπτωμα ποτέ, αλλά οκ» είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ με χιουμοριστική διάθεση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03