search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:00
MENU CLOSE

Το σχόλιο του Καλυβάτση για Κανάκη – Αρναούτογλου (Video)

26.04.2020 10:16
Το σχόλιο του Καλυβάτση για Κανάκη – Αρναούτογλου (Video) - Media

 

Για το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στους Κανάκη – Αρναούτογλου, σχετικά με την παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». 

«Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο θέμα με την παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση. Φαντάζομαι έχεις ακούσει αυτή τη διαφωνία που είχαν ο Αντώνης Κανάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε σχέση με αυτές τις εκπομπές, τις βραδινές. Εσύ τι πιστεύεις σε σχέση με το θέμα αυτό; Υπάρχει παρθενογένεση ή ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που τον εκφράζει περισσότερο;», ρώτησε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Όλα αυτά τα κόνσεπτ υπάρχουν και διαφοροποιούνται κάθε φορά από αυτόν που τα παρουσιάζει. Οπότε, δεν είναι τίποτα από όλα αυτά καινούργιο, ούτε νομίζω ότι κάποιος παίρνει από κάποιον… Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και της εποχής, έχω την αίσθηση, μου φαίνεται εντελώς άκαιρο να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Είναι κάτι που πραγματικά ούτε με προβλημάτισε ούτε με απασχόλησε ιδιαιτέρως», απάντησε ο ηθοποιός και πρώην συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:59