search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:47
MENU CLOSE

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Γιάννη Σειραδάκη

03.05.2020 16:48
Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Γιάννη Σειραδάκη - Media

 

«Ένα μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου αισθάνεται σαν να έχασε έναν δικό του άνθρωπο», τονίζει, σε ανακοίνωσή του, το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), με αφορμή τον θάνατο του ομότιμου καθηγητή Αστροφυσικής του ΑΠΘ, Γιάννη Σειραδάκη.

«Η προσφορά του διακεκριμένου αστροφυσικού στην επιστήμη, η συμβολή του στη διάδοση της γνώσης στην κοινωνία και το διδακτικό ήθος του ήταν στοιχεία που ο δημοσιογραφικός κόσμος όχι μόνο αναγνώριζε στην προσωπικότητά του, αλλά σταθερά και δικαιολογημένα πρότεινε ως πρότυπα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ υπενθυμίζει ότι είχε περιλάβει το 2014 τον Γ. Σειραδάκη στον κύκλο των «Επίμονων Θεσσαλονικέων», την ομάδα διακεκριμένων προσωπικοτήτων, που με τη δράση, το έργο και την δημόσια παρουσία τους συνδιαμορφώνουν το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος εκφράζει τη λύπη του στους οικείους του θανόντος και τους διαβεβαιώνει ότι μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου αισθάνεται σαν να έχασε έναν δικό του άνθρωπο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:47