search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:06
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Αναστέλλει δραστηριότητες το εργοστάσιο της ΓΕΚ- ΤΕΡΝΑ στο Μαντούδι

08.05.2020 13:58
Γεωργιάδης: Η Ελλάδα 2η στην απορρόφηση ΕΣΠΑ-ΣΥΡΙΖΑ: Ανεπαρκής η αξιοποίηση για την πανδημία - Media

 

Ανελήφθη η δέσμευση ότι το εργοστάσιο στο Μαντούδι δεν κλείνει, αλλά αναστέλλει ορισμένες από τις δραστηριότητές του και θα επαναλειτουργήσει.

Σύμφωνα με το insider.gr το θέμα του κλεισίματος του εργοστασίου της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι αποτέλεσε το αντικείμενο  έκτακτης σύσκεψης στο υπουργείο Ανάπτυξης, υπό την προεδρία του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, υπήρξε επικοινωνία με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, κ. Γιώργο Περιστέρη και ανελήφθη η δέσμευση ότι το εργοστάσιο στο Μαντούδι δεν κλείνει, αλλά εν μέσω της κρίσης αναστέλλει ορισμένες από τις δραστηριότητές του, με σκοπό την πλήρη επαναλειτουργία ως το τέλος του έτους.

Επίσης θα επαναπροσληφθούν όσοι εργαζόμενοι αποχωρήσουν με την εθελούσια έξοδο και επιθυμούν την επαναπρόσληψή τους.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου και Σπύρος Πνευματικός, ο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00