05/07/2020 01:14:03

Καραμπόλες Πέτσα - Πιερρακάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ανατολική Αττική

Καραμπόλες Πέτσα - Πιερρακάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ανατολική Αττική  - Media

 

Αν και οι εκλογές αργούν ακόμη, όλοι –ή σχεδόν όλοι– γνωρίζουν ή σκέφτονται τις εκλογικές περιφέρειες όπου θα πολιτευθούν. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στην Ανατολική Αττική, όπου διαμένει μόνιμα. Μάλιστα, για όποιον ξέρει να διαβάζει πίσω από τις γραμμές, ο Πέτσας την περασμένη εβδομάδα προέβη στο εναρκτήριο λάκτισμά του ως υποψηφίου, καθώς έδωσε για πρώτη φορά εμμέσως αλλά σαφώς ένα πρώτο στίγμα του ενδιαφέροντός του για την περιοχή, επιλέγοντας να δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Facebook τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Διονύσου.

Σύμφωνα με την Καθημερινή στα Ανατολικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πλην των ήδη βουλευτών Βορίδη και Μαρτίνου, δεν αποκλείεται να έχει αντίπαλο έναν ακόμα νέο υπουργό, τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Και αυτό διότι ο Πιερρακάκης είναι μόνιμος κάτοικος Ανατολικής Αττικής, αφού διαμένει εδώ και χρόνια στο Μενίδι. Η υποψηφιότητα Πιερρακάκη στα Ανατολικά, ωστόσο, είναι υπό αίρεση, καθώς υπάρχουν και άλλα σενάρια εντός του Λεκανοπεδίου. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.