search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:13
MENU CLOSE

Καραμπόλες Πέτσα – Πιερρακάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ανατολική Αττική

13.05.2020 07:03
Καραμπόλες Πέτσα - Πιερρακάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ανατολική Αττική  - Media

 

Αν και οι εκλογές αργούν ακόμη, όλοι –ή σχεδόν όλοι– γνωρίζουν ή σκέφτονται τις εκλογικές περιφέρειες όπου θα πολιτευθούν. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στην Ανατολική Αττική, όπου διαμένει μόνιμα. Μάλιστα, για όποιον ξέρει να διαβάζει πίσω από τις γραμμές, ο Πέτσας την περασμένη εβδομάδα προέβη στο εναρκτήριο λάκτισμά του ως υποψηφίου, καθώς έδωσε για πρώτη φορά εμμέσως αλλά σαφώς ένα πρώτο στίγμα του ενδιαφέροντός του για την περιοχή, επιλέγοντας να δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Facebook τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Διονύσου.

Σύμφωνα με την Καθημερινή στα Ανατολικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πλην των ήδη βουλευτών Βορίδη και Μαρτίνου, δεν αποκλείεται να έχει αντίπαλο έναν ακόμα νέο υπουργό, τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Και αυτό διότι ο Πιερρακάκης είναι μόνιμος κάτοικος Ανατολικής Αττικής, αφού διαμένει εδώ και χρόνια στο Μενίδι. Η υποψηφιότητα Πιερρακάκη στα Ανατολικά, ωστόσο, είναι υπό αίρεση, καθώς υπάρχουν και άλλα σενάρια εντός του Λεκανοπεδίου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:12