search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:32
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: «Και εγώ θέλω να ανοίξουν τα γυμναστήρια, έχω πάρει κιλά»

20.05.2020 06:07
Άδωνις Γεωργιάδης: «Και εγώ θέλω να ανοίξουν τα γυμναστήρια, έχω πάρει κιλά»  - Media

 

Όσοι έχουν δει προσεκτικά τις τελευταίες φωτογραφίες και τα πλάνα από τις πρόσφατες «αυτοψίες» του Άδωνι Γεωργιάδη σε καταστήματα και πλατείες, έχουν διαπιστώσει πως ο υπουργός Ανάπτυξης έχει… πάρει κιλάκια.

Μάλιστα, χθες, συμμετέχοντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης ήρθε σε δύσκολη θέση από μία παρατήρηση του παρουσιαστή, Γιώργου Παπαδάκη: συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης εξηγούσε ότι πολλοί φίλοι του τον ρωτούν πότε θα ανοίξουν τα γυμναστήρια. Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι και εκείνος θέλει να πάει γυμναστήριο, προσθέτοντας ότι δέχθηκε κριτική από δημοσιογράφο πως έχει πάρει 15 κιλά.

Τότε, παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης για να τού… χρυσώσει το χάπι: «λίγα κιλάκια τα έχετε πάρει υπουργέ. 15 όχι δεν έχετε πάρει, αλλά 7-8 πρέπει να τα έχετε πάρει», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον υπουργό Ανάπτυξης, που πάγωσε για μερικά δευτερόλεπτα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31