search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:11
MENU CLOSE

«Πράσινο φως» από Ρουμανία για έκδοση Πάσσαρη στην Ελλάδα (Video)

25.05.2020 12:44
«Πράσινο φως» από Ρουμανία για έκδοση Πάσσαρη στην Ελλάδα (Video) - Media
 
Oι ρουμανικές αρχές φέρονται να έχουν δώσει το «πράσινο φως» για την έκδοση του Κώστα Πάσσαρη στην Ελλάδα.
 
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, το ρουμανικό υπουργείο Δικαιοσύνης έχει διαβιβάσει στην Αθήνα την απόφαση για τον ισοβίτη, που αναφέρει πως δέχεται την μεταφορά του στην Ελλάδα, ώστε να εκτίσει στη χώρα το υπόλοιπο της, ισόβιας, ποινής του.
 
Η τελευταία εκκρεμότητα για να γίνει αυτό, θα είναι να απαντήσει η ελληνική δικαιοσύνη εντός 90 ημερών, αν δέχεται το σχετικό αίτημα. Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν, ο Πάσσαρης εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του στην Ελλάδα, με την ελληνική δικαιοσύνη να έχει πλέον τον τελευταίο λόγο.
 

Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το αίτημα των ρουμανικών αρχών έχει ήδη μεταφραστεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας θα λάβει την τελική απόφαση εντός 90 ημερών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24