search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Άγριες συγκρούσεις μεταναστών στην Μυτιλήνη – Τραυματίστηκε νεαρός Αφγανός (Photos)

26.05.2020 18:36
Άγριες συγκρούσεις μεταναστών στην Μυτιλήνη - Τραυματίστηκε νεαρός Αφγανός (Photos) - Media

 

Άγρια σύγκρουση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών και προσφύγων. Θύμα ένας νεαρός Αφγανός που τραυματισμένος σοβαρά από μαχαίρι στο πόδι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και εισήχθη στο χειρουργείο. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποδυθεί σε ένα ανθρωποκυνηγητό των εμπλεκόμενων στη σύγκρουση, οι οποίοι και διέφυγαν στους γύρω δρόμους.

Ας σημειωθεί ότι μόλις το περασμένο Σαββάτο τραυματίστηκε σοβαρά μέσα στον καταυλισμό της Μόριας ένας 21χρονος Αφγανός που ακόμα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Ενώ, μόλις την προηγούμενη μέρα, την περασμένη Παρασκευή, 23χρονη Αφγανή δολοφονήθηκε από συνομήλικη ομοεθνή της στον καταυλισμό.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία από την 1η Ιανουαρίου έχουν καταγραφεί 13 επιθέσεις με μαχαίρι με τέσσερις νεκρούς και 12 σοβαρά τραυματίες.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό ανεξέλεγκτης βίας την οποία η Αστυνομία φαίνεται πλέον αδύναμη να ελέγξει. Μόλις το περασμένο Σαββάτο με ανάλογο χτύπημα τραυματίστηκε σοβαρά στη «ζούγκλα» της Μόριας ένας 21χρονος Αφγανός που ακόμα χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο.

Ενώ την προηγούμενη μέρα, την περασμένη Παρασκευή 23χρονη σφάχτηκε από συνομήλικη ομοεθνή της. Και ο σημερινός σοβαρός τραυματισμός όπως και η πλειοψηφία όλων των άλλων θανάσιμων ή μη τραυματισμών, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα χτυπήματος με σκοπό το θάνατο. Το χτύπημα και το σημερινό όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των προηγούμενων, γίνεται στο πόδι, στο ύψος του γοφού με στόχο τη διάτρηση της μηριαίας αρτηρίας και τον άμεσο θάνατο από μεγάλη αιμορραγία.

Όπως το «Ν» αποκάλυψε μόλις χθες το πρωί, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας από 1ης Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα έχουν καταγραφεί 13 επιθέσεις με μαχαίρι με τέσσερις νεκρούς και 12 σοβαρά τραυματίες. Ας σημειωθεί ότι στον παραπάνω αριθμό των επιθέσεων δεν περιλαμβάνονται οι σοβαροί ή ελαφρύτεροι τραυματισμοί με μαχαίρι ως αποτέλεσμα επίθεσης με σκοπό τη ληστεία σε βάρος αιτούντων άσυλο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ / stonisi.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15