search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:21
MENU CLOSE

Στυλίδα: Στην εντατική για δέκατη μέρα 63χρονος μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο (Photos)

29.05.2020 06:37
Στυλίδα: Στην εντατική για δέκατη μέρα 63χρονος μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο (Photos) - Media

Δέκα μέρες κλείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας ο 63χρονος οδηγός που λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας 19 Μαΐου, είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Αγίας Μαρίνας Στυλίδας.

Αιτία του φοβερού τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη και δεύτερο όχημα, ήταν ένα μεγάλο αγριογούρουνο το οποίο και χτύπησε με το αυτοκίνητό του ο 63χρονος πριν βγει εκτός οδοστρώματος και χτυπήσει σε κολόνα φωτισμού και σε ελιά.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr. ο 63χρονος απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πολυτραυματίας στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Τα κατάγματα στο θώρακα, υποχρέωσαν την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Το ευχάριστο νέο είναι ότι από το βράδυ της Τετάρτης δείχνει σημάδια βελτίωσης και οι δικοί του άνθρωποι μπορούν να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:00’ τα ξημερώματα της Τρίτης (19/5) στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος κινούνταν προς Στυλίδα, όταν λίγο μετά τον κόμβο της Αγίας Μαρίνας πετάχτηκε στο δρόμο του ένα μεγάλο αγριογούρουνο.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο έφυγε δεξιά, γκρεμίζοντας μια κολόνα φωτισμού και στη συνέχεια χτυπώντας σε μια ελιά ακινητοποιήθηκε εντός του οδοστρώματος.

Δυστυχώς οι ατυχίες δεν είχαν τελειώσει για τον 63χρονο, καθώς στο σημείο που είχε ακινητοποιηθεί δεν υπήρχαν φώτα και ένα δεύτερο αυτοκίνητο με οδηγό 23χρονο έπεσε πάνω του.

Από τα συντρίμμια βγήκε μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής σοβαρά τραυματισμένος ο 63χρονος, ενώ από θαύμα ο 23χρονος δεν τραυματίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε αυτόν τον δρόμο αγριογούρουνα έχουν προκαλέσει τροχαία νυχτερινές ή πολύ πρωινές ώρες.

Μέχρι τώρα ο απολογισμός ήταν σοβαρές ή μικρότερες υλικές ζημιές, όπως αποδείχθηκε όμως, είναι καθαρά θέμα τύχης (ή μάλλον ατυχίας) για να συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Ομοίως αγριογούρουνα έχουν προκαλέσει πολλά τροχαία στη Δυτική Φθιώτιδα, ενώ από τον περασμένο χρόνο  και μέχρι σήμερα, κοπάδια από τα άγρια αυτά θηλαστικά κάνουν «βόλτες» τα βράδια στη συνοικία των «Δημοσιοϋπαλληλικών» στη δυτική Λαμία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:20