04/07/2020 14:05:17

Πολάκης κατά Μηταράκη: Μιλά για «αίσχη» στο υπουργείο Μετανάστευσης

Ενθουσιασμός Πολάκη για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - Media
 
Για διορισμούς μετακλητών προς επάνδρωση της τεχνικής υπηρεσίας και, ταυτόχρονα, αναθέσεις σε εταιρείες για βοήθεια στην ίδια υπηρεσία καταγγέλει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και τον Νότη Μηταράκη, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.
 
Αναλυτικά η ανάρτησή του.
 
«Τα ΑΙΣΧΗ στο Υπ Μεταναστευτικής του Μηταράκη συνεχίζονται !!!
 
Δεν φτάνει που διόρισες τον κύριο Ματιάτο όντας μετακλητό σου,ως ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ της Τεχνικής υπηρεσίας μαζί με 8 άλλους μετακλητούς σου (στο όνομα πως δεν είχες προσωπικό και πρέπει να φτιάξεις τις δομές και πως ο Ματιατος είναι ειδικός και θα βοηθήσει)!
 
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 136.400 ευρώ (με διαδικασία διαπραγμάτευσης προσκαλώντας 3 συγκεκριμένες εταιρείες) ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΩΝ...»;;;;
 
Δηλαδή προσλαμβάνεις τεχνικό σύμβουλο για να σου βοηθάει τον εξειδικευμένο μετακλητό που προσέλαβες και -παρανόμως- τοποθέτησες επικεφαλής της τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου σου;;;
 
Δηλαδή γίνεται του «τεχνικού συμβούλου» το κάγκελο και της ανάθεσης το Σιδηρούν κιγκλίδωμα .... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ !
 
ΥΓ.Οι εταιρείες που προσκλήθηκαν είναι διαφορετικές η συνδέονται;.....».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.