search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:41
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Κρυφά πάρτι και στη Ρόδο – Σε βίλες, με κωδικό για την είσοδο και άφθονο αλκοόλ

10.06.2020 10:42
Κορωνοϊός: Κρυφά πάρτι και στη Ρόδο – Σε βίλες, με κωδικό για την είσοδο και άφθονο αλκοόλ - Media

 

Σε επικίνδυνη μόδα την εποχή του κορωνοϊού, τείνουν να εξελιχθούν τα πριβέ πάρτι σε σπίτια και βίλες, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές και γενικευμένη ανησυχία.

Μετά τη Θεσσαλονίκη όπου φοιτήτρια και κόρη γνωστού επιχειρηματία και τραγουδίστριας που διοργάνωσε πάρτι για την επιστροφή της από την Αγγλία και στη συνέχεια διαγνώστηκε θετική, σειρά πήρε και η Ρόδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», ήδη στις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουν διοργανωθεί στη Ρόδο πάρτι, στα οποία μάλιστα για να μπεις, οι διοργανωτές αποστέλλουν ειδικό κωδικό στο κινητό του προσκεκλημένου ο οποίος χρησιμοποιείται για την είσοδο σε πολυτελείς βίλες οι οποίες ενοικιάζονται για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κάποια πάρτι υπάρχει αντίτιμο που καταβάλλεται κατά την είσοδο με τη χρήση και του κωδικού, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ο καλεσμένος αντί για αντίτιμο, φέρνει μαζί του αλκοόλ για το πάρτι.

Όπως προκύπτει, ενοικιάζονται βίλες κατά κύριο λόγο απομονωμένες, ώστε να μη γίνει αντιληπτό το πάρτι από την προσέλευση κόσμου και από τη δυνατή μουσική και φυσικά δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας και προσωπικής προστασίας.

Στη Ρόδο, εξαιτίας της κατάρρευσης του Airbnb λόγω του κορωνοϊού, υπάρχουν ελεύθερες πολλές πολυτελείς βίλες προς ενοικίαση και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές κι έτσι, δεν άργησε να έρθει στο νησί μας η μόδα των κρυφών πάρτι, που ξεκίνησε από τη Μύκονο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δ», κρυφά πάρτι έγιναν στη Ρόδο τις τελευταίες δύο εβδομάδες με αποκορύφωμα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η αιτιολογία για την ενοικίαση είναι συνήθως «πάρτι γενεθλίων», το οποίο βεβαίως εξελίσσεται σε υγειονομική βόμβα με τη συμμετοχή δεκάδων καλεσμένων, dj, bartenders, άφθονο αλκοόλ και κανένα μέτρο.

Η αστυνομία, δεν δύναται να επέμβει σε ιδιωτικούς χώρους με βάση τα ισχύοντα μέτρα και έτσι δεν μπορεί να τεθεί κανένας φραγμός. Με δεδομένο μάλιστα ότι τα πάρτι αυτά, βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση, δεν αποκλείεται να πολλαπλασιαστούν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία την ώρα που στη χώρα η αύξηση κρουσμάτων προκαλεί νέο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση και την προοπτική της εφαρμογής γεωγραφικής καραντίνας να είναι το επικρατέστερο μέτρο.

Photo/Pixabay

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39