search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Συνελήφθησαν «ο ψηλός και ο κοντός» στην Κρήτη: Μέχρι και τοίχους σκαρφάλωναν για να διαρρήξουν σπίτια και καταστήματα (Photos)

17.06.2020 14:55
Συνελήφθησαν «ο ψηλός και ο κοντός» στην Κρήτη: Μέχρι και τοίχους σκαρφάλωναν για να διαρρήξουν σπίτια και καταστήματα (Photos) - Media

 

Εντυπωσιάζει ο τρόπος δράσης του διδύμου των διαρρηκτών, ενός Τυνήσιου και ενός Μαροκινού, που έπεσα στα χέρια των αρχών στο Ηράκλειο.

 «Ο ψηλός και ο κοντός» συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, καθώς είχαν διαπράξει τουλάχιστον έξι διαρρήξεις και άλλες έξι απόπειρες σε διαμερίσματα κυρίως στο κέντρο του Ηρακλείου και στην περιοχή της Θερίσσου.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η εφημερίδα «Πατρίς» από κάτοικο στο κέντρο του Ηρακλείου (περιοχή Αγίου Μηνά) φαίνεται η ευκολία με την οποία αναρριχώνται οι διαρρήκτες, από υδρορροές και από οποιοδήποτε άλλο σημείο είναι βοηθητικό για το παράνομο έργο τους.

Από το φωτογραφικό υλικό φαίνεται καθαρά ο τρόπος δράσης τους. Λίγο πριν εισβάλλουν, κάθονται αμέριμνοι στο δρόμο αν και είναι τέσσερις το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου.

Βρίσκονται σε ένα στενό και ήσυχο δρόμο του κέντρου, η ώρα είναι προχωρημένη, δεν κυκλοφορούν οχήματα κι εκείνοι “μαρκάρουν” τον στόχο τους. Ο ένας είναι αυτός που κρατάει τσίλιες. Ο δεύτερος, ο Αλγερινός, λόγω και της σωματοδομής του, είναι εκείνος που «σκαρφαλώνει» και… μπουκάρει.

Φαίνεται να το κάνει με μεγάλη άνεση και σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταφέρει να μπει ακόμα και σε διαμερίσματα δευτέρου ορόφου. Ο συνεργός του περιμένει μέχρι να βγει ο λεπτοκαμωμένος φίλος του. Αφού κατέβει και πάλι από την υδρορροή, απομακρύνονται από το σημείο χωρίς ιδιαίτερο … άγχος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50