search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Απαγωγή Μαρκέλλας: Συνελήφθη η 33χρονη που την απήγαγε και της έδωσε σκληρά ναρκωτικά σε ρόφημα

18.06.2020 08:30
Απαγωγή Μαρκέλλας: Συνελήφθη η 33χρονη που την απήγαγε και της έδωσε σκληρά ναρκωτικά σε ρόφημα - Media

 

Επίσημα η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη της 33χρονης που άρπαξε, νάρκωσε και στη συνέχεια απελευθέρωσε την ανήλικη Μαρκέλλα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την περασμένη Παρασκευή, η 33χρονη προσέγγισε τη Μαρκέλλα και αφού την εξαπάτησε, την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ρίχνοντάς τες σε ρόφημα.

Χθες η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης. 

 

Η στιγμή που η γυναίκα αφήνει ελεύθερη τη 10χρονη

Την ίδια ώρα στην δημοσιότητα ήρθε βίντεο από την στιγμή που η 10χρονη Μαρκέλλα αφήνεται ελεύθερη από την απαγωγέα της σε ένα βενζινάδικο.

Στις εικόνες φαίνεται μία γυναίκα, μετρίου αναστήματος, να προχωράει φορώντας μαύρα ρούχα, κουκούλα και μάσκα και πίσω της να τρέχει ένα μικρό κορίτσι.

Το παιδί, όπως όλα δείχνουν, είναι η 10χρονη Μαρκέλλα που μόλις έχει αφεθεί ελεύθερη μετά από 44 ώρες κράτησης.

Η γυναίκα φαίνεται να αφήνει το 10χρονο κορίτσι σε ένα άγνωστο μέρος, μόνο του, μακριά από τους γονείς του και ζαλισμένο.

Εκείνο τρομαγμένο, τρέχει πίσω της, προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:36