search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:54
MENU CLOSE

«Είμαι ομοφυλόφιλος και δεν τρέχει τίποτα»: Η αποκάλυψη του Πάμπλο Αλμποράν και το σχόλιο του Ρίκι Μάρτιν (Videos)

19.06.2020 07:46
«Είμαι ομοφυλόφιλος και δεν τρέχει τίποτα»: Η αποκάλυψη του Πάμπλο Αλμποράν και το σχόλιο του Ρίκι Μάρτιν (Videos) - Media

 

Με ένα βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πάμπλο Αλμποράν δήλωσε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που δε βρίσκει τον λόγο να κρύβει πια, με σκοπό -όπως είπε- να περάσει το δικό του μήνυμα σε όλους αυτούς που δε βρίσκουν τη δύναμη να το παραδεχθούν.

«Χρειάζεται να ξανασκεφτούμε τις ζωές, τις καριέρες, αυτά που μας κάνουν κι αυτά που δε μας κάνουν ευτυχισμένους. Νομίζω ότι συχνά ξεχνάμε την αγάπη που μας ενώνει και μας κάνει πιο δυνατούς. 
Σήμερα, θέλω η φωνή μου να είναι πιο δυνατή.

Είμαι εδώ για να σας πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος και δεν τρέχει τίποτα. Η ζωή συνεχίζεται, όλα θα παραμείνουν ως έχουν, αλλά θα είμαι λίγο πιο χαρούμενος απ’ ό,τι είμαι.
Υπάρχουν τόσα πολλά άτομα που δεν έχουν την ίδια εμπειρία με μένα. Γι’ αυτό σήμερα, χωρίς φόβο, ελπίζω να κάνω το ταξίδι κάποιου ατόμου στη ζωή λίγο πιο εύκολο με αυτό το μήνυμά μου. Αλλά πάνω απ’ όλα, το κάνω για μένα» είπε χαρακτηριστικά ο 31χρονος – υποψήφιος για Grammy- Ισπανός τραγουδιστής.

Ακολούθησαν τα σχόλια των εκατομμυρίων ακολούθων του με τον Ρίκι Μάρτιν να είναι ένας από τους πολλούς που τοποθετήθηκαν.

«Γενναίος γενναίος. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη ζήσεις στα μισά. Πολλές ψυχές περνούν από αυτήν τη ζωή χωρίς να αποδεχτούν τη φύση τους και αυτό είναι κρίμα. Έχεις ήδη κερδίσει αυτή τη μάχη. Πόσο τυχερός είσαι. Δεν φαντάζεσαι πόσους άνδρες και γυναίκες έχεις βοηθήσει με αυτό το βίντεο. Πόσο χαρούμενος νιώθω για σένα. Να ζεις χωρίς φόβο Πάμπλο. Το αξίζεις» σχολίασε. 

Η εν λόγω ανάρτηση του Ισπανού ποπ σταρ ξεπέρασε μέσα σε 24 ώρεςτις 7 εκατ. προβολές..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:54