search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Τεράστιο σύννεφο σαν μανιτάρι τρομοκράτησε τους κατοίκους του Κίεβο (Video)

23.06.2020 12:31
Ουκρανία: Προσβλήθηκε από κορωνοϊό ο υπουργός Υγείας - Media

 

Όταν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, σήκωσαν το κεφάλι τους στον ουρανό τρομοκρατήθηκαν. Ένα τεράστιο σύννεφο σαν μανιτάρι είχε καλύψει τον ορίζοντα. Ένα σύννεφο που έμοιαζε με τα «πυρηνικά μανιτάρια» όταν εκρήγνυται μια ατομική βόμβα. 
Πολλοί πίστεψαν ότι κάτι συνέβη στο Πριπιάτ, την πόλη του Τσέρνομπιλ η οποία απέχει από το Κίεβο περίπου 60 χιλιόμετρα. Εκεί όπου το 1986 σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα στον ομώνυμο Πυρηνικό Σταθμό Παραγωγής Ενέργειας της Σοβιετικής Ένωσης.
Κάποιοι άλλοι τρομοκρατήθηκαν γιατί θεώρησαν ότι κάποια χώρα έριξε πυρηνικά στην Ουκρανία. Κάποιοι άλλοι πιο… συνωμοσιολόγοι μίλησαν για την άφιξη UFO στη χώρα.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά. Ο κάθε Ουκρανός έγραφε τρομοκρατημένος το μακρύ του και το κοντό του. «Μήπως ο Πούτιν δοκιμάζει κάποιο καινούργιο πυρηνικό όπλο;» έγραψε ο Maxim Volokh. «Μήπως είναι UFO;», αναρωτήθηκε η Mariya Pulyak.
Το μυστήριο λύθηκε όταν παρενέβησαν οι επιστήμονες. Η Κρατική Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών με ανάρτηση της κάλεσε τον κόσμο να μην φοβάται γιατί «απλά πρόκειται περί ενός σύννεφου». Ενώ οι μετεωρολόγοι της χώρας είπαν πως πρόκειται για ένα σύννεφο (cumulonimbus incus) το οποίο όταν εμφανίζει το σχήμα αυτό υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έρθει θεομηνία. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10