search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:08
MENU CLOSE

Πετρελαιοειδή στη θάλασσα των Μεγάρων

27.06.2020 05:46
Πετρελαιοειδή στη θάλασσα των Μεγάρων - Media

 

Θαλάσσια ρύπανση διαπιστώθηκε το πρωί της Παρασκευής από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μεγάρων, στη θαλάσσια περιοχή Βουρκαρίου Μεγάρων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, στην ανωτέρω περιοχή, εντοπίστηκε θαλάσσια ρύπανση αποτελούμενη από ελαφρά πετρελαιοειδή καθώς και διάσπαρτους ιριδίζοντες πετρελαιοειδής σχηματισμούς επί της ακτογραμμής μήκους περίπου διακοσίων μέτρων και πλάτους προς την θάλασσα ενός μέτρου.

Ενημερώθηκε ο Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνος  Α.Ε.,  ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης καταπολέμησης θαλάσσιας ρύπανσης και πραγματοποιήθηκαν εργασίες απορρύπανσης από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας και της Λιμενικής Αρχής Μεγάρων, ενώ το περιστατικό ανέλαβε από ξηράς κι από θαλάσσης ιδιωτική εταιρεία απορρύπανσης.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:06