search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Ενεργοποιείται ξανά το ΕΣΡ, για τις κηραλοιφές του Κυριάκου Βελόπουλου

28.06.2020 15:58
Ενεργοποιείται ξανά το ΕΣΡ, για τις κηραλοιφές του Κυριάκου Βελόπουλου - Media

 

Την πρώτη Δευτέρα του Ιουλίου, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επιστρέφει στις (κανονικές) συνεδριάσεις μετά από μήνες αδράνειας…

Συγκεκριμένα, στις 06/07 τα μέλη του ΕΣΡ θα συζητήσουν για ένα θέμα που απασχόλησε την επικαιρότητα στο ξεκίνημα της έξαρσης του κορωνοϊού στην χώρα μας. Ο λόγος για τις περίφημες κηραλοιφές που διαφημίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή «Κόντρα και Ρήξη», η οποία μεταδίδεται σε διάφορα περιφερειακά κανάλια.

Στα επίμαχα επεισόδια της εκπομπής, που προβλήθηκαν στις αρχές Μαρτίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε πως οι κηραλοιφές του έχουν θεραπευτικές ιδιότητες ακόμα και για τον Covid-19.

Σε απολογία για το περιστατικό καλούνται τα κανάλια Alert, Βεργίνα Θεσσαλονίκης, Best Καλαμάτας, Epsilon, Epsilon Θεσσαλονίκης, Extra και Kontra.

Πηγή: e-tetradio.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59