search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:54
MENU CLOSE

Παπαχελάς για σκανδαλολογία: «Φταίμε και εμείς, τα Μέσα Ενημέρωσης»

29.06.2020 06:57
Παπαχελάς για σκανδαλολογία: «Φταίμε και εμείς, τα Μέσα Ενημέρωσης» - Media

 

«Αθώοι στα μανταλάκια, ένοχοι στο σκοτάδι» είναι ο τίτλος του άρθρου του Αλέξη Παπαχελά στην χθεσινή “Καθημερινή” και αναφέρεται στις συμπεριφορές του πολιτικού συστήματος και των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα όπου «γινόμαστε μόνοι μας άνω-κάτω για μερικές εβδομάδες ή μήνες με αφορμή διάφορα σκάνδαλα, με ή χωρίς εισαγωγικά»

Ο Αλ. Παπαχελάς τονίζει πως «τελικά η βαβούρα περνάει, όμως, και η κοινή γνώμη μένει με την απορία για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ απαντήσεις δεν δίνονται ποτέ ή δίνονται με τέτοια καθυστέρηση, που κανείς δεν θυμάται για ποιο πράγμα μιλάμε». 

Το στέλεχος της Καθημερινής εκτιμά πως βασική ευθύνη έχουν η Δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα και επισημαίνει: “Φταίμε και εμείς, τα μέσα ενημέρωσης. Σπανίως κάνουμε follow up στις μεγάλες υποθέσεις. Βρίσκουμε σαν δικαιολογία ότι «κανείς δεν ενδιαφέρεται πια» και σερνόμαστε πίσω από την τρέχουσα ειδησεογραφία”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:48