16/07/2020 19:17:10

Παπαχελάς για σκανδαλολογία: «Φταίμε και εμείς, τα Μέσα Ενημέρωσης»

Παπαχελάς για σκανδαλολογία: «Φταίμε και εμείς, τα Μέσα Ενημέρωσης» - Media

 

«Αθώοι στα μανταλάκια, ένοχοι στο σκοτάδι» είναι ο τίτλος του άρθρου του Αλέξη Παπαχελά στην χθεσινή "Καθημερινή" και αναφέρεται στις συμπεριφορές του πολιτικού συστήματος και των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα όπου «γινόμαστε μόνοι μας άνω-κάτω για μερικές εβδομάδες ή μήνες με αφορμή διάφορα σκάνδαλα, με ή χωρίς εισαγωγικά»

Ο Αλ. Παπαχελάς τονίζει πως «τελικά η βαβούρα περνάει, όμως, και η κοινή γνώμη μένει με την απορία για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ απαντήσεις δεν δίνονται ποτέ ή δίνονται με τέτοια καθυστέρηση, που κανείς δεν θυμάται για ποιο πράγμα μιλάμε». 

Το στέλεχος της Καθημερινής εκτιμά πως βασική ευθύνη έχουν η Δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα και επισημαίνει: "Φταίμε και εμείς, τα μέσα ενημέρωσης. Σπανίως κάνουμε follow up στις μεγάλες υποθέσεις. Βρίσκουμε σαν δικαιολογία ότι «κανείς δεν ενδιαφέρεται πια» και σερνόμαστε πίσω από την τρέχουσα ειδησεογραφία"

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.