search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:16
MENU CLOSE

Καλιφόρνια: Λουκέτο σε μπαρ κι εστιατόρια για τρεις εβδομάδες

01.07.2020 20:34
ΗΠΑ-Covid-19: Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 160.000, τα κρούσματα πλησιάζουν τα 5 εκατ. - Media

 

Οι δραστηριότητες στους εσωτερικούς χώρους των εστιατορίων θα απαγορευτούν, οι κινηματογραφικές αίθουσες και άλλες εγκαταστάσεις θα μείνουν κλειστές στο μεγαλύτερο μέρος της Καλιφόρνιας για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες καθώς αυξάνονται σημαντικά οι λοιμώξεις από την Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης Γκέιβιν Νιούσομ.

Όλα τα μπαρ και οι μπυραρίες, είτε σε εσωτερικό χώρο είτε σε εξωτερικό, πρέπει επίσης να κλείσουν σε 19 κομητείες όπου κατοικεί το 70% του πληθυσμού, δήλωσε ο Νιούσομ.

Οι νοσοκομειακές νοσηλείες και οι θάνατοι από την Covid-19 έχουν αυξηθεί στην πιο πολυπληθή αμερικανική πολιτεία, μια τάση που άρχισε γύρω στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης και συνεχίζει να αυξάνεται. Το τελευταίο 24ωρο 110 άνθρωποι πέθαναν στην Καλιφόρνια, δήλωσε ο κυβερνήτης.

Η διαταγή αφορά μερικές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπως οι κομητείες του Λος ‘Αντζελες και του ‘Οραντζ, καθώς και η πρωτεύουσα της πολιτείας, το Σακραμέντο.

Η Φλόριντα, το Τέξας και άλλες πολιτείες καταγράφουν επίσης αύξηση των κρουσμάτων και των νοσοκομειακών νοσηλειών λόγω της Covid-19.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:16