search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Στα… κόκκινα η Κιμ Καρντάσιαν – Η μεγάλη αλλαγή (Photos)

02.07.2020 13:41
Kim Kardashian: Πώς μια φωτογραφία με μπικίνι λέει πολλά για τη σχέση της με τον Kanye West (Photo) - Media

 

Εξέπληξε τους θαυμαστές της με τα νέα κόκκινα μαλλιά της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Και η Kim Kardashian αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις κόκκινες τρέσες της την Πέμπτη καθώς συζήτησε στο Twitter την απόφασή της και παραδέχτηκε ότι «πάντα ήθελε» αυτό το λουκ και ότι δεν ήταν μόνιμη επιλογή στυλ.

Η 39χρονη σταρ αποκάλυψε επίσης ότι σκοπεύει να επεκτείνει τη σειρά της SKIMS για τους άντρες «πολύ σύντομα» στο μέλλον.

Τη Δευτέρα, η Κιμ έδειξε τις νέες της κόκκινες τρέσες, ενώ έφευγε από την Nobu στο Μαλιμπού με τον σύζυγό της Kanye West.

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε: «@KimKardashian πείτε μας την ιστορία πίσω από τα κόκκινα μαλλιά! Θα τα κρατήσεις; », Η Κιμ απάντησε: «Πάντα ήθελα να το κάνω. Αλλά δεν θα το κρατήσω πολύ».

Αφού συμβούλεψε ότι το νερό του ρυζιού βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών, ένας θαυμαστής ρώτησε αν πραγματικά λειτουργεί και παρότρυνε την Κιμ «να μην πει ψέματα», στο οποίο είπε: «Το πιστεύω πραγματικά. Το κάνω πράξη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:21