search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Η Πάμελα Άντερσον έγινε 53 χρονών και τα γιόρτασε με… αποκαλυπτική φωτογραφία (Photo)

02.07.2020 15:05
Η Πάμελα Άντερσον έγινε 53 χρονών και τα γιόρτασε με... αποκαλυπτική φωτογραφία (Photo) - Media
 
Η Πάμελα Αντερσον γιόρτασε την Ημέρα του Καναδά και τα 53α γενέθλιά της την Τετάρτη, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson) on

 
Η Αντερσον κοινοποίησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία ξαπλώνει πάνω σε κρεβάτι, κρατάει στο χέρι ένα ποτήρι κρασί και φοράει ένα μαύρο κοντό φορμάκι, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα γυμνά της πόδια. Η πρώην πρωταγωνίστρα του «Baywatch» έγραψε στην λεζάντα: «Ευτυχισμένη Ημέρα Καναδά» και πρόσθεσε ένα εικονίδιο με την καναδική σημαία για να εκπροσωπήσει την χώρα. Η Ημέρα του Καναδά γιορτάζεται στις 1 Ιουλίου.
 
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ηθοποιός έκανε έκκληση στον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, ενθαρρύνοντάς τον να γίνει βίγκαν και επαινώντας τον για την πρόσφατη απόφαση να επενδύσει 10 εκατομμύρια δολάρια στις βιομηχανίες με βάση τα φυτά. «Η υπεύθυνη κίνησή σου όχι μόνο δημιουργεί καλές θέσεις εργασίας για τους Καναδούς, αλλά απαλάσσει τα αμέτρητα ζώα από μια φριχτή ζωή και θάνατο».
 
Πληροφορίες: HuffPost
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24