search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:34
MENU CLOSE

Στέλιος Κουδουνάρης: Τηλεθεάτρια μου έφερε την τσάντα στο κεφάλι (Video)

04.07.2020 11:53
Στέλιος Κουδουνάρης: Τηλεθεάτρια μου έφερε την τσάντα στο κεφάλι (Video) - Media

 

Ο σχεδιαστής μόδας, που έγινε γνωστότερος στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο «My Style Rocks», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΦλΕΡΤ με την Νάντια Κοντογεώργη και μίλησε για το «ξύλο» που έφαγε από τηλεθάτρια. 

«Η πρώτη φορά που μου μίλησε άνθρωπος στο δρόμο, ήταν μια κυρία που μου έφερε την τσάντα στο κεφάλι. Δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε, ότι δηλαδή μας έβλεπε ο κόσμος κτλ. Οπότε περπατούσα όπως κάθε μέρα στο δρόμο για να πάω στο ατελιέ και με αρπάζει μια μεγάλη κυρία από το μπράτσο και άρχισε να μου λέει: “Δεν ντρέπεσαι που βάζεις τέτοιους βαθμούς στα κορίτσια, είναι σαν εγγονές μου και ποιος είσαι εσύ που θα τους πεις… Και ήρθαν τα κορίτσια για να τους πεις μια καλή κουβέντα…” και μετά μου έφερε την τσάντα στο κεφάλι. Στην αρχή ήμουν τρομοκρατημένος, δεν μου άρεσε καθόλου σαν γεγονός αλλά μετά άρχισα να καταλαβαίνω και είναι πάρα πολύ λογικό. Όταν είσαι κάθε μέρα στην τηλεόραση, ο κόσμος έχει μια οικειότητα, νιώθει ότι σε ξέρει και έχει το δικαίωμα να σου μιλήσει. Σίγουρα και εγώ ανοίχτηκα μετά το παιχνίδι. Τώρα έχω γίνει πιο κοινωνικός, περνάω καλύτερα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κουδουνάρης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:32