search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:39
MENU CLOSE

Η Καμίλα «λιώνει» για τον Κάρολο – Γιατί τον χαρακτήρισε… αγριοκάτσικο

07.07.2020 14:20
Η Καμίλα «λιώνει» για τον Κάρολο - Γιατί τον χαρακτήρισε... αγριοκάτσικο - Media

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι 71 ετών και όπως αποκαλύπτει η Καμίλα είναι πιο γυμνασμένος από οποιονδήποτε άλλον στην ηλικία του. Σε συνέντευξή της η δούκισσα της Κορνουάλης αποθέωσε τον σύζυγό της, ο οποίος νίκησε και τον κορονοϊό τον Μάρτιο. Μιλώντας στο BBC Radio 5, τόνισε “κατά πάσα πιθανότητα είναι ο πιο γυμνασμένος άνδρας στην ηλικία του, που γνωρίζω. Περπατάει και περπατάει και περπατάει. Είναι σαν αγριοκάτσικο, αφήνει όλους τους άλλους μίλια πίσω”.

Η 72χρονη Καμίλα, η οποία κάνει συχνά μαθήματα μπαλέτου, πρόσθεσε “δεν κατάφεραν να τον κάνω να δοκιμάσει το “πλιέ”, δεν του αρέσει το μπαλέτο”. Το ζευγάρι πέρασε μαζί την καραντίνα και πλέον έχουν επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και στις μη… ψηφιακές συναντήσεις.

“Είναι πολύ περίεργο. Πήγαμε πριν από λίγες ημέρες στο Gloucester για να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής στο σύστημα υγείας και ήθελα να τους πλησιάσω και να τους σφίξω το χέρι αλλά δεν μπορούσα. Δεν ήταν το ίδιο, έπρεπε να καθίσω σε ένα σημείο και να μην πηγαίνω ούτε δεξιά ούτε αριστερά” περιέγραψε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:39