search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πέθανε το 5χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

13.07.2020 08:28
Κορωνοϊός: «Δεν είναι παιχνίδι, είναι πόλεμος» - Συγκλονίζει Κρητικιά νοσηλεύτρια από το Ιπποκράτειο - Media

 

Κατέληξε δυστυχώς το 5χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Το αγοράκι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών το ανήλικο άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο αγόρι, το οποίο βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς του, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αμέσως μετά την ανάσυρση του από τη θάλασσα, από άνδρα του ΕΚΑΒ, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα του ΕΚΑΒ και μια κινητή μονάδα.

Το αγοράκι παραλήφθηκε από τα πληρώματα του ΕΚΑΒ και αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στη συνέχεια στη ΜΕΘ, όπου τελικά δεν τα κατάφερε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37