search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον πεθερό της με τηγάνι

14.07.2020 09:00
Θρίλερ στον Κεραμεικό με καταγγελίες κοριτσιών: Άνδρας τις βίαζε, τους έδινε ναρκωτικά και τις κρατούσε αιχμάλωτες - Media

 

Εξιχνιάσθηκε, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 89χρονου, που έγινε το μεσημέρι της 27ης Ιουνίου 2019, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός από γείτονες στο κλιμακοστάσιο, οι οποίοι κάλεσαν τότε την Αστυνομία.

Δράστης ήταν τελικά η 54χρονη πρώην νύφη του, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Ο γιος είχε χωρίσει με την σύζυγό του, ωστόσο την φιλοξενούσε στο σπίτι που έμενε με τον πατέρα του καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε που να μείνει.

Το μεσημέρι εκείνο, μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό, άρπαξε ένα τηγάνι και χτύπησε μέχρι θανάτου τον πεθερό της, ενώ στην συνέχεια μετέφερε το άψυχο κορμί του στο κλιμακοστάσιο.

Σε βάρος της εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή του 6ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35