28/02/2021 11:16:04

Άρχισαν ξανά οι ταυρομαχίες στην Ισπανία – Είχαν «παγώσει» λόγω κορωνοϊού – Δείτε την πρώτη ταυρομαχία και το φριχτό της τέλος (Video)

Άρχισαν ξανά οι ταυρομαχίες στην Ισπανία – Είχαν «παγώσει» λόγω κορωνοϊού – Δείτε την πρώτη ταυρομαχία και το φριχτό της τέλος (Video) - Media

 

Άλλες εποχές προ κορωνοϊού, οι αρένες των ταυρομαχιών ήταν ασφυκτικά γεμάτες στην Ισπανία. Αν και πολλοί κατακρίνουν το έθιμο με τη βάρβαρη δολοφονία του ταύρου στο τέλος, οι Ισπανοί πήγαιναν μαζικά και τις παρακολουθούσαν.
Λόγω κορωνοϊού, οι ταυρομαχίες είχαν σταματήσει αλλά τώρα που τα μέτρα χαλαρώνουν, άρχισαν πάλι. Η πρώτη ταυρομαχία έγινε στην πόλη Αβίλα 80 χιλιόμετρα έξω από τη Μαδρίτη. Το αποτέλεσμα για άλλη μια φορά φριχτό. Ο θάνατος επέστρεψε για τους ταύρους και όπως θα δείτε και στο βίντεο πρόκειται για έναν αργό βασανιστικό γεμάτο αγωνία για το ζώο θάνατο. 
Η Κάρμεν Ιμπαρλουτσέα, εκπρόσωπος της φιλοζωικής οργάνωσης «Ο βασανισμός δεν είναι κουλτούρα» (το όνομα αυτό το πήρε επειδή οι υπέρμαχοι των ταυρομαχιών λένε πως δεν πρέπει να σταματήσουν γιατί είναι στο αίμα, στην κουλτούρα του ισπανικού λαού), λέει: «Τόσους μήνες με τον κορωνοϊό, δεν χορτάσαμε θάνατο; Θέλουμε και άλλους;»
 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.