search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:57
MENU CLOSE

Άρχισαν ξανά οι ταυρομαχίες στην Ισπανία – Είχαν «παγώσει» λόγω κορωνοϊού – Δείτε την πρώτη ταυρομαχία και το φριχτό της τέλος (Video)

28.07.2020 14:02
Άρχισαν ξανά οι ταυρομαχίες στην Ισπανία – Είχαν «παγώσει» λόγω κορωνοϊού – Δείτε την πρώτη ταυρομαχία και το φριχτό της τέλος (Video) - Media

 

Άλλες εποχές προ κορωνοϊού, οι αρένες των ταυρομαχιών ήταν ασφυκτικά γεμάτες στην Ισπανία. Αν και πολλοί κατακρίνουν το έθιμο με τη βάρβαρη δολοφονία του ταύρου στο τέλος, οι Ισπανοί πήγαιναν μαζικά και τις παρακολουθούσαν.
Λόγω κορωνοϊού, οι ταυρομαχίες είχαν σταματήσει αλλά τώρα που τα μέτρα χαλαρώνουν, άρχισαν πάλι. Η πρώτη ταυρομαχία έγινε στην πόλη Αβίλα 80 χιλιόμετρα έξω από τη Μαδρίτη. Το αποτέλεσμα για άλλη μια φορά φριχτό. Ο θάνατος επέστρεψε για τους ταύρους και όπως θα δείτε και στο βίντεο πρόκειται για έναν αργό βασανιστικό γεμάτο αγωνία για το ζώο θάνατο. 
Η Κάρμεν Ιμπαρλουτσέα, εκπρόσωπος της φιλοζωικής οργάνωσης «Ο βασανισμός δεν είναι κουλτούρα» (το όνομα αυτό το πήρε επειδή οι υπέρμαχοι των ταυρομαχιών λένε πως δεν πρέπει να σταματήσουν γιατί είναι στο αίμα, στην κουλτούρα του ισπανικού λαού), λέει: «Τόσους μήνες με τον κορωνοϊό, δεν χορτάσαμε θάνατο; Θέλουμε και άλλους;»
 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:55