search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Απορρίφθηκε η αίτηση της Τουλουπάκη για ακύρωση της σε βάρος της ποινικής δίωξης

30.07.2020 20:32
Απορρίφθηκε η αίτηση της Τουλουπάκη για ακύρωση της σε βάρος της ποινικής δίωξης - Media

 

Με ομόφωνο βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Αθηνών απορρίφθηκε η αίτηση της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η σε βάρος της ποινική δίωξη για τους χειρισμούς στην έρευνα που διεξάγει για την φαρμακοβιομηχανία Novartis, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.

Η ποινική δίωξη σε βάρος της κυρίας Τουλουπάκη ασκήθηκε μετά από παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή.

Η επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς είναι υπόλογη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα. H δίωξη αφορά στους χειρισμούς της στην υπόθεση της σκευωρία της επίμαχης φαρμακοβιομηχανίας και επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής τις καταγγελίες των πολιτικών προσώπων για «στήσιμο» της υπόθεσης, προκειμένου να ωφεληθεί η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να πληγούν οι πολιτικοί αντίπαλοί της.

Υπενθυμίζεται ότι έχει υποβάλλει ήδη δήλωση αποχής ο ένας εκ των επικούρων Εισαγγελέων Διαφθοράς, ο Χρήστος Ντζούρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43