search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Το Open διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τη Νίκη Λυμπεράκη – Η έκτακτη ανακοίνωση του σταθμού

04.08.2020 09:33
Το Open διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τη Νίκη Λυμπεράκη – Η έκτακτη ανακοίνωση του σταθμού - Media

 

Με ανακοίνωσή του το Open διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί αποχώρησης της Νίκης Λυμπεράκη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, κάνοντας λόγο για ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Open

Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα, τα οποία ανέπτυσσαν τη φημολογία για αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από τη θέση της παρουσιάστριας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

Το Open διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια πρόωρης διακοπής ή αλλαγής μορφής της συνεργασίας της δημοσιογράφου με τον σταθμό, υπογραμμίζοντας πως τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι κακόβουλα και αναληθή.

Σε συνέχεια μιας επιτυχημένης συνεργασίας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, η διοίκηση του Open εύχεται «με το καλό» στη Νίκη Λυμπεράκη που βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης και θα επιστρέψει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54