25/02/2021 21:34:55

Αρκούδες σκότωσαν 11χρονο μαθητή – «Έπαιζαν μπάλα» με το κορμί του πριν το κατασπαράξουν

Αρκούδες σκότωσαν 11χρονο μαθητή – «Έπαιζαν μπάλα» με το κορμί του πριν το κατασπαράξουν - Media

 

Ο 11χρονος Νικήτα είχε πάει στο ζωολογικό κήπο του Σότσι στη Ρωσία μαζί με δυο φίλες και συμμαθήτριες του. Αφού περιφέρθηκαν όλοι μαζί έξω από τα κλουβιά και θαύμασαν τα άγρια ζώα, ο Νικήτα θέλησε να δείξει πόσο θαρραλέος είναι.
Ακούμπησε με την πλάτη του στο κλουβί όπου έμεναν 2 άγριες καφέ αρκούδες και πόζαρε για να τον τραβήξουν φωτογραφία οι δυο κοπέλες μαζί με τα ζώα και να τους δείξει πόσο θαρραλέος είναι. 


Την ώρα της φωτογράφησης, όμως τα ζώα εξαγριώθηκαν και με δυο μεγάλες δρασκελιές πλησίασαν τον Νικήτα, τον έπιασαν από πίσω και τον τράβηξαν μέσα στο κλουβί από το κάτω μέρος το οποίο δεν είχε κάγκελα. 
Ο 11χρονος τρομοκρατήθηκε και άρχισε να ουρλιάζει όπως έκαναν και τα κορίτσια έξω από το κλουβί. Μέχρι να φτάσει κάποιος φύλακας του ζωολογικού κήπου, οι αρκούδες είχαν κατασπαράξει το παιδί. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι έμοιαζαν να παίζουν κάτι σαν μπάλα με το κορμί του πριν τον κατασπαράξουν. 


Αναφέρουν επίσης ότι κάποιοι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου έκαναν παρατήρηση στον Νικήτα επειδή πριν ποζάρει για να βγάλει φωτογραφία είχε πάρει ένα μακρύ ξύλο και χτυπούσε πίσω από τα κάγκελα τις αρκούδες τις οποίες και εξαγρίωσε. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.